Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δεύτερος μασέρ κατηγορεί τον Travolta για παρενόχληση!


Λίγες ώρες μετά την είδηση που αναφέρεται στο πρόσωπο του John Travolta για σεξουαλική παρενόχληση σε έναν μασέρ, βγήκε στο φώς κι άλλη καταγγελία από επίσης άνδρα μασέρ!!!

Μπορεί ο ηθοποιός να αρνήθηκε τις κατηγορίες του πρώτου, λέγοντας ότι θέλει τα δικά του 15 λεπτά δημοσιότητας, όμως η δεύτερη καταγγελία προκαλεί πολλά ερωτηματικά για τον γνωστό ηθοποιό. Ο Travolta μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά και χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει «παραμύθια».

Ο δεύτερος μασέρ ζητά δύο εκατομμύρια δολάρια για ψυχική οδύνη. Σύμφωνα με τη μήνυση στις 28 Ιανουαρίου του 2012 σε ένα resort στην Ατλάντα ο μασέρ έκανε μασάζ στον ηθοποιό, ο οποίος είχε κάνει check in στο ξενοδοχείο ως Mr. White.

Εκείνη τη μέρα λοιπόν σύμφωνα με τον μασέρ, ο Travolta ήταν σε υπερένταση, τα μάτια του ήταν κατακόκκινα και στην κυριολεξία πήδηξε πάνω στο τραπέζι του μασάζ. Έβγαλε μάλιστα από πάνω του το σεντόνι που έκρυβε τα… επίμαχα, λέγοντας ότι ζεσταίνεται πολύ.

Σαν να μην έφτανε αυτό του ζήτησε να του κάνει μασάζ στα γεννητικά του όργανα και άλλες ανατριχιαστές λεπτομέριες που δεν μπορούν να αναφερθούν. 
Ο μασέρ έφυγε… τρέχοντας και φυσικά ανέφερε το περιστατικό στους προϊσταμένους του, ενώ έξαλλος ο Travolta τον κυνήγησε και του ζήτησε να τελειώσει τη δουλειά που ξεκίνησε.

Ο ηθοποιός πάλι το φυσάει και δεν κρυώνει. Μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι δεν ισχύει τίποτε από όλα αυτά και χαρακτηρίζει τα όσα καταγγέλλει «παραμύθια».

Ποια είναι αλήθεια, θα την μάθουμε σύντομα ή θα «θαφτεί», όπως και τόσες άλλες στο Hollywood…

Να τονίσουμε ότι ο παραμένει παντρεμένος με την Kelly Preston εδώ και 21 χρόνια και είναι πατέρας δύο παιδιών. Είχε και ένα τρίτο παιδί, το οποίο σκοτώθηκε σε ατύχημα στις Μπαχάμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου